Aqua (Lahusti)
Lahustab aineid või koostisosi
Citric Acid (pH-regulaator)
Kontrollib toodete happesuse/aluselisuse tasakaalu
Trisodium citrate (Protsessi kõrvalsaadus)
Teisene komponent/koostisosa, mis tekib toote valmistamisel
Undeceth-10 (Emulgaator)
Aitab siduda kaks või rohkem vedelikku, mis muidu omavahel ei segune, ühtseks lahuseks, mida sageli nimetatakse emulsiooniks
Parfum (Lõhnaaine)
Annab iseloomuliku meeldiva lõhna
Sodium Benzoate (Säilitusaine)
See pikendab toote säilivusaega, sh pärast avamist, kaitstes seda bakterite, pärm- ja hallitusseente eest
Limonene (Lõhnaaine)
Annab iseloomuliku meeldiva lõhna
Linalool (Lõhnaaine)
Annab iseloomuliku meeldiva lõhna
Dimethicone
No glossary